Sunday, August 21, 2022

Rareș Ilie

Rareș Ilie titular la Nice în meciul tur cu Maccabi Tel-Aviv. Românul este al treilea cel mai scump transfer al.


Pin On Angelina Jolie

La doar 19 ani Rareș Ilie a făcut pasul spre fotbalul mare după ce Nice l-a cumpărat de la Rapid pentru suma de 5 milioane de euro.

. Mutarea a surprins iar fotbalistul are acum o. Name in home country. Fostul jucător al Rapidului a văzut cartonașul galben în minutul 51 iar.

Rareș Ilie a fost transferat de Nice în această vară de la Rapid în schimbul a 5 milioane de euro. Ilie a jucat 64 de minute și a avut o ocazie foarte mare de a marca în prima repriză. Rareș Ilie extrema stânga în vârstă de 19 ani a debutat pentru Nice și în cupele europene în meciul cu Maccabi Tel Aviv și i-a încântat pe fanii francezi.

Pentru evoluția din meciul cu Maccabil Tel Aviv fostul fotbalist al Rapidului a primit nota 67. Conform surselor Antena Sport Rareş Ilie va avea un salariu anual de 500000 de euro la noua echipă acolo unde se va lupta în Ligue 1 cu Lionel Messi Neymar sau Kylian. Rareș Ilie și-a făcut joi seară debutul în cupele europene.

Fostul mijlocaș din Giulești a postat în. Rareș Ilie 19 ani a fost titular la Nice în meciul cu Strasbourg din etapa a doua după ce în prima etapă a intrat pe teren în minutul 64. Rareș Ilie a fost titularizat în partea stângă a liniei de trei mijlocași ofensivi care s-a aflat în spatele unicului vârf Andy.

Apr 19 2003 Place of birth. Rareș Ilie este încântat de primul său meci ca titular la Nice. Cum a evoluat Rareș Ilie pentru Nice în.

Rareș Ilie a avut o șansă importantă de a înscrie în minutul 30 când a trimis puțin pe lângă poarta lui Strasbourg. Rareș Ilie notat cu 71 după Nice - Strasbourg. Francezii de la Nice mai au de trecut un singur hop până la calificarea.

Rareș Ilie 19 ani este titular în meciul dintre Maccabi Tel Aviv și Nice în manșa tur din play-off-ul UEFA Conference League astăzi de la ora 2000. Rareș Ilie né le 19 avril 2003 à Bucarest en Roumanie est un footballeur roumain qui évolue au poste dailier gauche à lOGC Nice. Românul este al treilea cel mai scump transfer al verii la Nice după Mattia.

Rareș Ilie transferat de la Rapid Rareș Ilie a fost transferat de Nice în această vară de la Rapid în schimbul a 5 milioane de euro. De vină a fost și Rareș tânărul recrut pierzându-se în fața. Rareș Ilie 19 ani are toate șansele să fie titular la Nice în Conference League potrivit presei din Franța.

Rareș Ilie lipsit de reactivitate Trupa lui Favre a dominat copios prima oră de joc însă nu a reușit să deschidă scorul. Rareș Ilie Date of birth. Attack - Left Winger Foot.

Né à Bucarest en Roumanie Rareș Ilie. După ce a făcut parte din primul 11 la meciul cu Strasbourg din Ligue 1 românul a fost titular în meciul tur dintre Maccabi Tel Aviv și. În minutul 22 Ilie a avut o ocazie uriașă însă dintr-o poziție excelentă nu a reușit să găsească spațiul porții.

Mesajul lui Rareș Ilie după ce a jucat primul meci ca titular la Nice în Ligue 1. Ilie a văzut de pe.


Sf Ilie Si Slujitorii Lui Baal Foc Din Cer Peste Jertfele Idolesti Painting Art Orthodoxy


Corul De Copii Elim Bruxelles In Centrul Sucevei Soccer Field Soccer Sports


Franz Kafka Videogame Screenshot 7 Testberichte


Pin De Aleksandr Fedulov En Vnedorozhniki Coches Todoterreno Duster Oroch Fiat 600


Olivia Cotocea Cotuna Frumoasa Ani Development


Pin On Bebe Meniu


Pin On Dior


This Is How You Speed Up Your Download American Funny Videos Funny Pictures For Kids Funny Photos


Workshop Fotografie De Stock Produs și Food


Pepe Nu Te Mai Doresc Live In 360 Acustico La Le Chateau


Manastirea Izvoranu Bird House Outdoor Decor Outdoor


Pin Di Chvlichars Su Charli D Amelio Foto Rare Foto Rare


Raoul Toate Florile Din Lume Youtube Raoul Development


Pin On Inima Buna Fapta Buna


Pin By R O S M E R Y On Charli D Amelio Charli D Amelio Rare Charli D Amelio Fashion


Agatha Toma In Bratele Tale Cover Youtube Tales Agatha Youtube


We Miss You Princess Diana 3 Mode Princesse Diana Mode Militaire Princesse Diana


Catsbook On Tiktok Home Decor Decals Home Decor Home


Ciobanec Romanesc Carpatin Livestock Guardian Dog Dogs Unusual Dog Breeds

BERITA LENGKAP DI HALAMAN BERIKUTNYA

Halaman Berikutnya